Sosyal Medya Türleri - Facebook Takipçi

9 Şubat 2022 Çarşamba

Sosyal Medya Türleri

 

Birkaç sosyal medya türü vardır ve bunlar kafa karıştırıcı olabilir. Bunlardan bazıları sadece yer imi siteleridir, diğerleri ise çeşitli işlevler sunar. Örneğin, Pinterest, insanların fikirlerini paylaşabileceği ve tartışabileceği dijital bir pinboard'dur. Diğerleri nasıl yapılır kılavuzları ve "kesmek" özelliğine sahiptir. Bu platformlar, resim ve video paylaşmanın yanı sıra tartışmaya katılan büyük topluluklara sahiptir. Bununla birlikte, bunlardan bazıları özel meslektaşları kadar etkili değildir.

Snapchat ve TikTok gibi görüntü ve video ağları çok görseldir ve öncelikle görüntülere odaklanır. Bu ağlar ayrıca kullanıcıların içeriklerine altyazı ve yaratıcı filtreler eklemelerine de olanak tanır. Fotoğrafları ve videoları paylaşmanın yanı sıra, sözlere ve etiketlemeye de izin veriyorlar. Bu siteleri pazarlama için kullanmak markanızın maruziyetini artırabilir ve markanızın imajını artırabilir. Bu siteler mevcut ve potansiyel müşterilerle etkileşimde bulunmanın mükemmel bir yoludur.

Medya başka bir sosyal medya türüdür. Tasarımda esneklikten yoksun ve sınırlı biçimlendirme seçenekleri sunarken, arama motorlarında yayınlamak ve daha üst sıralarda yer almak için birinci sınıf bir seçenektir. Ayrıca, Medium, kullanıcıların fotoğraf ve video paylaşmalarına ve AR / VR filtreleri ve müzik kaplamaları gibi deneysel özellikleri denemelerine olanak tanır. Bu platformlar işletme sahipleri için ideal olmasa da, girişimciler için iyi bir uyum olabilir. Yeni işletmeler için, bu ağlar pazarlama çabalarıyla bir başlangıç yapmalarına yardımcı olabilir.

Arkadaşlarınla Paylaş

Fikrini Belirt