Sosyal Medya Türkçe - Facebook Takipçi

9 Şubat 2022 Çarşamba

Sosyal Medya Türkçe

 

İngilizceyi etkileyen sosyal medyanın bir yönü kısaltmaların kullanılmasıdır. Bunlar, diğer kelimelerin ilk harflerinden yapılmış ve kelimeler gibi telaffuz edilen kelimelerdir. Sosyal medyanın hızını göstermede faydalıdırlar, aynı zamanda yazma alanından tasarruf ederler. Açık kullanımı dışında, aynı zamanda belirsizlik önlemek kısaltmalar. İşte sosyal medya ingilizcesinde nasıl yazılacağına dair birkaç ipucu. Hakkında daha fazla bilgi için okuyun.

İfadeler. Bu yazı türü, kullanıcının duygularını ifade etmek için klavye karakterlerini kullanır. İfadeleri kullanmak, birinin tembel olduğu anlamına gelmez. Bununla birlikte, bu argo benzeri kelimeleri kullanmak zaman kaybı değildir ve daha ilginç ve ilgi çekici bir yazı oluşturur. Ek olarak, ifadeler anlamınızı daha hızlı iletmenize yardımcı olabilir. Sosyal medyanın yaratıcı bir yazma alıştırması olmadığını ve bir kitleye ulaşmanın hızlı bir yolu olduğunu hatırlamak önemlidir.

Duygular. İnsanlar duygularını iletmek için genellikle ifadeler kullanırlar. İfadeler, duyguları ifade eden klavye karakterleridir. Tembel yazı yazmıyorlar, ancak mesajınızın tonunu iletmenize yardımcı oluyorlar. Ve unutmayın, bunlar yaratıcı kelimeler değildir. Bir kitleyle iletişim kurmanın hızlı bir yoludur. Sosyal medyada yazmanın daha iyi bir yolu, ifadeleri kullanmaktan kaçınmak ve bunun yerine basit cümleler şeklinde yazmaya odaklanmaktır.

Arkadaşlarınla Paylaş

Fikrini Belirt