Sosyal Medya Sözleri - Facebook Takipçi

9 Şubat 2022 Çarşamba

Sosyal Medya Sözleri

 

Bilinmesi gereken sosyal medya kelimelerinin büyüyen bir listesi var, ancak kafa karıştırıcı olabilirler. Sürekli yeni kelimeler ortaya çıkıyor ve işletmeler dijital jargonda boğuluyor. İşte en popüler terimlerden bazılarına hızlı bir rehber. Platformlar bir web sitesinin içeriğini ve topluluğunu yönetir. Bir blog ağına Wordpress denir. "Özgünlük", bir sosyal profilin arkasındaki kişinin gerçek kimliğini tanımlar ve "Klout Puanı" bir etki ölçümüdür.

V-Tweets, kullanıcıların arkadaşlarına mesaj göndermelerini sağlayan Twitter benzeri bir platformdur. Bu özellik Facebook Messenger'a benzer. V-Tweet popüler bir sosyal medya platformudur. Viral kelimesi, bir şeyin katlanarak yayıldığı anlamına gelir. Bu, küçük bir grup insan takipçileriyle bir bağlantı paylaştığında ve bu bağlantıyı takipçileriyle paylaştığında gerçekleşir. Bu kartopu etkisi içeriği katlanarak yayar.

Mashup, müzik endüstrisinden ödünç alınan bir kelimedir. Mevcut iki şarkının birleşimini açıklar. Sosyal medyada, bir mashup web tabanlı bir uygulamadır. Bir mashup, mevcut iki web sitesini karıştırmak için kullanılabilir. Farklı kaynaklardan gelen bu tür birleştirme verileri, web hizmeti standardının ve isteğe bağlı hesaplamanın başlangıcı olarak kabul edilir. Benzer şekilde, yeni medya, işbirliğini ve kullanıcı katılımını kolaylaştıran bir iletişim biçimidir.

Arkadaşlarınla Paylaş

Fikrini Belirt