Sosyal Medya Simgeleri - Facebook Takipçi

9 Şubat 2022 Çarşamba

Sosyal Medya Simgeleri

 

Sosyal medya simgeleri, bir markanın görünürlüğünü arttırmanın harika bir yoludur. Küçük ve köprüler olmadan kolayca kullanılırlar. Bir markanın varlığını genişletmek ve takipçilerini artırmak için mükemmel bir yoldur. Ayrıca, hareket halindeyken müşterilerle iletişim kurmanın basit ve etkili bir yoludur. Ancak, sıkı marka kurallarına tabi oldukları için dikkatli seçilmelidirler. Sosyal medya simgeleri oluşturma ve seçme ile ilgili ipuçları için okumaya devam edin. İşte bazı örnekler.

Sosyal medya simgelerini kullanmanın en iyi yollarından biri, bunları web sitenize dahil etmektir. Bu uygulamak kolay ve sen seyirci ile bağlanmak yardımcı olacaktır. Simgeleri bulmayı ve tıklamayı kolaylaştırdığınızdan emin olun. Bunları kartvizitinize, broşürünüze veya web sitenize bile dahil edebilirsiniz. Bunları web sitenizde kullanmak isteyip istemediğiniz size kalmış. Bunları nasıl kullanabileceğiniz konusunda herhangi bir kısıtlama yoktur, bu nedenle bunları nasıl kullanmak istediğinize karar vermek size kalmıştır.

Sosyal medya simgelerini seçerken akılda tutulması gereken en önemli şey, boyutlarını ve yerleşimlerini minimumda tutmaktır. Sosyal medya simgelerini web sitenizin altbilgisine, iletişim bölümüne veya iletişim formuna yerleştirebilirsiniz. Ancak markanızın imajını akılda tutmak en iyisidir. Şirketinizin logosunda veya diğer marka malzemelerinde bir simge de kullanabilirsiniz. Ticari markalı bir resim kullanmak iyi bir fikir değildir. Kullandığınız markanın kurallarına uymalısınız.

Arkadaşlarınla Paylaş

Fikrini Belirt