Sosyal Medya Logoları Png - Facebook Takipçi

9 Şubat 2022 Çarşamba

Sosyal Medya Logoları Png

 

Ücretsiz sosyal medya logoları arıyorsanız, doğru yere geldiniz. 20'den fazla simgeden oluşan bu seçim, dijital pazarlamadaki en son trendleri yansıtıyor. Web sitenizi çok çeşitli kullanıcılar için daha erişilebilir hale getirmek üzere tasarlanmıştır ve kolay kullanım için mükemmeldir. Dosyalar png, eps ve vektör dahil olmak üzere çeşitli dosya biçimlerinde mevcuttur. Bunlar Adobe XD ile uyumludur.

Bu simgelerden en popüler olanı, yıllar boyunca çok sayıda yinelemeye maruz kalan Facebook simgesidir. Sosyal ağ logosunu tanımayı kolaylaştırmak istediği için bu değişiklikler önemsizdir. Benzer şekilde, en çok kullanılan mesajlaşma servisi olan WhatsApp logosu, iletişimi temsil eden yeşil diyalog bulutunda beyaz bir telefona sahiptir. Diğer popüler simgeler arasında Twitter, Tumblr ve İnstagram bulunur. Bu simgeler çeşitli renklerde mevcuttur.

Daha ince fakat aynı derecede etkili bir sosyal medya logosu arıyorsanız, orijinallerine bakabilirsiniz. Bu simgelerin çoğu zamanla değişti. Örneğin, Pinterest simgesi yakın zamanda daha resmi bir yazı tipine sahip olacak şekilde değiştirildi. Metin içermese de, Pinterest logosunun metin açıklaması olmadan bile tanınması kolaydır. Bir sosyal medya simgesinin bir başka örneği de Snapchat'tir. Bu mesajlaşma uygulaması 2011 yılında başlatıldı ve şu anda 2 milyardan fazla aktif kullanıcıya sahip. Facebook logosunun sadeliği açık bir mesajdır. Buna ek olarak, Facebook'un kurucusu Mark Zuckerburg'un renk görme biçimini etkileyen bir görme durumu var. Estetik açıdan hoş olmayan renklerin kullanılması önerilmez.

Arkadaşlarınla Paylaş

Fikrini Belirt