Sosyal Medya Bildirimi - Facebook Takipçi

9 Şubat 2022 Çarşamba

Sosyal Medya Bildirimi

 


Çoğu sosyal medya kullanıcısı her bir gönderi hakkında bildirim almak istemez, ancak bu onları kullanmamanız gerektiği anlamına gelmez. Feed'inizde neler olup bittiğinin farkında olmak iyidir, böylece hızlı ve etkili bir şekilde tepki verebilirsiniz. Ne tür bildirimler almak istediğinizden emin değilseniz, hangi bildirimleri almak istediğinize karar vermek için Facebook'un gelişmiş ayarlarını kullanabilirsiniz. Aslında, bu ayarları ihtiyaçlarınız için daha spesifik ve alakalı hale getirmek için bile özelleştirebilirsiniz.

Öncelikle bildirimlerin önceliğini belirlemeniz gerekir. En önemli ayar, her gönderi için almak istediğiniz bildirim sayısıdır. Belirli bir gönderi türü için bildirim almayı tercih ederseniz, "Tümü Açık" yazan seçeneği belirleyin." Bu, arkadaşlarınızdan veya rastgele yabancılardan olsun, tüm yayınları almanızı sağlayacaktır. Yalnızca belirli türde gönderiler almayı tercih ediyorsanız, bunun yerine "Kalem Simgesi" ni tıklayın.

Birden fazla sosyal ağdan bildirim almak için tarayıcınıza bir uzantı yüklemeniz gerekir. Uzantı, tarayıcınızın adres çubuğunun sağ üst köşesinde bulunabilir. Yüklendikten sonra, adres çubuğunuzun yanındaki simgeye tıklayın ve tüm bildirimlerinizi görüntüleyen bir kenar çubuğu açın. Bildirimler birbiriyle karıştırılır ve farklı sosyal medya platformları kendi renklerine sahiptir. Yüklendikten sonra, profilinizde yeni bir gönderi olduğunda bildirim alırsınız.

Arkadaşlarınla Paylaş

Fikrini Belirt